welcome to

Nanny and Babysitting Agency

The type of work for babysitting workers also varies from watching a sleeping child, changing diapers, playing games, preparing meals, to teaching the child to read or even driving (if the age is right).

Order Now

Baby Shower Party

quick,easy & problem-free

Baby Shower Party

Eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore mage irure dolor. in reprehenna enim

quick,easy & problem-free

We Love Parents. Parents Love Us!

information

Why Choose Us

The majority of the time, babysitting workers tend to be in middle school, high school or college (12-). There are some adults who have in-home childcare as well.

our great staff

Meet Your Babysitter

Maaike van Veen

Maaike van Veen

Kraamverzorgende
fun, unique & spectacular

Happy Birthday Party

Uitgelicht

Positieve reactie's!

Verzin een tekst blokje.

Het is erg spannend als je voor het eerst ouders wordt. Wij vinden dat wij daar erg goed in begeleid zijn. We hebben een leuke en leerzame week achter de rug.

René, Denise en Jesse

Oktober 2019

Hoe fijn en veilig is het gevoel dat je hebt bij de kraamweek van je tweede kind alsof je die van je eerste net vorige week hebt afgesloten? Precies dat voelden wij toen wij Maaike weer in ons midden kregen voor de kraamweek van onze pasgeboren tweede zoon. Het was een vertrouwd weerzien voor zowel ons alsook voor onze inmiddels tweejarige oudste zoon. Ondanks het feit dat dit voor ons niet de eerste keer was, gaf Maaike ons andermaal het broodnodige vertrouwen dat in zo’n eerste week zo belangrijk is. Want soms voelt een tweede keer net zo nieuw en onwennig als de eerste.

Maaike, naast het feit dat je een echte vakvrouw bent die rust, reinheid en regelmaat uitstraalt, voel je feilloos aan waar de behoeftes in een gezin liggen. Bovendien ben je een prachtig mooi en puur mens!

We zijn ontzettend dankbaar dat je ons een tweede keer op weg hebt geholpen en koesteren hier als gezin voor altijd dierbare en onvergetelijke herinneringen aan.

Heiko, Katinka, Magnus & Apollo

Mei 2020
joyful & free time

With Our Incredible Babysitters

Werkgebied

De regio waarin ik zorg bied is 30 kilometer rondom `t Veld. Andere woonplaatsen zijn altijd bespreekbaar.

Bereikbaarheid

Iedere werkdag van 08:00 tot 20:00
Zaterdag en Zondag van 10:00 tot 20:00

Contact

Dreef 35, 1735 HM 't Veld
Mobiel: 0651629876
Email: info@topkraamzorg.nl

Aangesloten & Gecertificeerd