Mijn missie

Van harte welkom!

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Ben je op zoek naar persoonlijke, unieke en professionele kraamzorg? Iemand die je begrijpt, twijfels wegneemt en vertrouwen geeft?

Persoonlijk en zonder extra kosten.

95

Moeders hebben al voor Top Kraamzorg gekozen!

Top zorg!

Mijn werkzaamheden

How it Works

Reacties

Tevreden ouders!

Hoe de ouders Top Kraamzorg hebben ervaren:

Wij hebben ontzettend van de kraamweek kunnen genieten. Maaike heeft ons veel geleerd en heel goed op weg geholpen. Wij zullen Maaike zeker aanbevelen!

René, Liset en Mees

Januari 2019

Hoe fijn en veilig is het gevoel dat je hebt bij de kraamweek van je tweede kind alsof je die van je eerste net vorige week hebt afgesloten? Precies dat voelden wij toen wij Maaike weer in ons midden kregen voor de kraamweek van onze pasgeboren tweede zoon. Het was een vertrouwd weerzien voor zowel ons alsook voor onze inmiddels tweejarige oudste zoon. Ondanks het feit dat dit voor ons niet de eerste keer was, gaf Maaike ons andermaal het broodnodige vertrouwen dat in zo’n eerste week zo belangrijk is. Want soms voelt een tweede keer net zo nieuw en onwennig als de eerste.

Maaike, naast het feit dat je een echte vakvrouw bent die rust, reinheid en regelmaat uitstraalt, voel je feilloos aan waar de behoeftes in een gezin liggen. Bovendien ben je een prachtig mooi en puur mens!

We zijn ontzettend dankbaar dat je ons een tweede keer op weg hebt geholpen en koesteren hier als gezin voor altijd dierbare en onvergetelijke herinneringen aan.

Heiko, Katinka, Magnus & Apollo

Mei 2020
Voor de minder dringende vragen

U kunt mij al uw vragen stellen

Werkgebied

De regio waarin ik zorg bied is 30 kilometer rondom `t Veld. Andere woonplaatsen zijn altijd bespreekbaar.

Bereikbaarheid

Iedere werkdag van 08:00 tot 20:00
Zaterdag en Zondag van 10:00 tot 20:00

Contact

Dreef 35, 1735 HM 't Veld
Mobiel: 0651629876
Email: info@topkraamzorg.nl

Aangesloten & Gecertificeerd