Over Kraamzorg

In het kort

Over Top Kraamzorg

Mijn naam is Maaike van Veen, ik ben geboren in 1992 en woon samen met mijn vriend en dochtertje in ’t Veld (gemeente Hollands Kroon).

In juni 2016 heb ik mijn diploma behaald als kraamverzorgende.

Ik heb de gespecialiseerde opleiding het Kraamcollege gevolgd. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een grote organisatie. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging…

 

Meer lezen
Uitgelicht

Wat ouders over mij te zeggen hebben.

Tevreden vaders en moeders

Hoe fijn en veilig is het gevoel dat je hebt bij de kraamweek van je tweede kind alsof je die van je eerste net vorige week hebt afgesloten? Precies dat voelden wij toen wij Maaike weer in ons midden kregen voor de kraamweek van onze pasgeboren tweede zoon. Het was een vertrouwd weerzien voor zowel ons alsook voor onze inmiddels tweejarige oudste zoon. Ondanks het feit dat dit voor ons niet de eerste keer was, gaf Maaike ons andermaal het broodnodige vertrouwen dat in zo’n eerste week zo belangrijk is. Want soms voelt een tweede keer net zo nieuw en onwennig als de eerste.

Maaike, naast het feit dat je een echte vakvrouw bent die rust, reinheid en regelmaat uitstraalt, voel je feilloos aan waar de behoeftes in een gezin liggen. Bovendien ben je een prachtig mooi en puur mens!

We zijn ontzettend dankbaar dat je ons een tweede keer op weg hebt geholpen en koesteren hier als gezin voor altijd dierbare en onvergetelijke herinneringen aan.

Heiko, Katinka, Magnus & Apollo

Mei 2020

Wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad! Maaike heeft bij onze tweede toch weer veel nieuws geleerd en vooral zorg en zorgen uit handen genomen. Ze is zeer kundig en we hebben mede dankzij haar genoten van een ‘ontspannen week’. De volle aandacht voor moeder en kind, maar ook zeker voor ons andere zoontje Lucius, hij vond het elke dag weer een feestje als ze voor de deur stond. We zullen de zorg met een lach, de ontbijtjes en lege wasmanden missen. Maar Maaike heeft ons alle vertrouwen gegeven dat we het ook zeker zelf gaan redden. Maaike bedankt!

Kees, Merel, Lucius en Tatum

December 2019
Voor de minder dringende vragen

U kunt mij al uw vragen stellen

Werkgebied

De regio waarin ik zorg bied is 30 kilometer rondom `t Veld. Andere woonplaatsen zijn altijd bespreekbaar.

Bereikbaarheid

Iedere werkdag van 08:00 tot 20:00
Zaterdag en Zondag van 10:00 tot 20:00

Contact

Dreef 35, 1735 HM 't Veld
Mobiel: 0651629876
Email: info@topkraamzorg.nl

Aangesloten & Gecertificeerd