Kraamverzorgende
E-mail: info@topkraamzorg.nl
Brief info

Mijn naam is Maaike van Veen, ik ben geboren in 1992 en woon samen met mijn vriend en dochtertje in ’t Veld (gemeente Hollands Kroon). In juni 2016 heb ik mijn diploma behaald als kraamverzorgende.

Scholing en certificaten
Ik heb de gespecialiseerde opleiding het Kraamcollege gevolgd. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een grote organisatie. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.
Het werken als zelfstandige kwam op het juiste moment op mijn pad en ben dit avontuur met vol enthousiasme aangegaan.
Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Ook ben ik in het bezit van de volgende certificaten: Dunstan Babytaal, EHBO en reanimatie bij kinderen, borstvoeding en vroeg signalering en meldcode. Ik houd mijn kennis up-to-date bij door het volgen van verschillende scholingen.

KraamzorgPartners
Top Kraamzorg heeft een samenwerkingsverband met het team KraamzorgPartners. Hierdoor zijn al onze gezinnen gegarandeerd van zorg. Wij bundelen samen onze krachten en werken samen op het gebied van kwaliteit van dienstverlening, certificering en scholingen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.KraamzorgPartners.nl. 

TOP Kraamzorg is lid van Kraamzorg 1 op 1. Zij hebben contracten met alle verzekeraars.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kraamzorg1op1.nl.

Werkgebied en aanvullende informatie
TOP Kraamzorg is gevestigd in ´t Veld. De regio waarin ik zorg bied is 30 kilometer rondom `t Veld. Andere woonplaatsen zijn altijd bespreekbaar. Bel, app of mail gerust en ik kan het je laten weten.


Het landelijke indicatie protocol heeft ingesteld dat de basiszorg bij borstvoeding 49 uur is en bij kunstvoeding 45 uur. Deze uren worden verdeeld over 8 dagen. Indien het medisch noodzakelijk is kunnen het aantal zorguren, altijd in overleg met de verloskundige, bijgesteld worden of verlengd worden met een 9e en 10e dag. Zo heb je altijd recht op de zorg die je nodig hebt.

Voor iedere uur kraamzorg is er een wettelijke eigen bijdrage van €4,40 (2019) verschuldigd.

Deze eigen bijdrage is bij iedere kraamzorg leverancier gelijk. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook de wettelijke eigen bijdrage of een gedeelte daarvan. Om daar achter te komen kan je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar. 


Werkgebied

De regio waarin ik zorg bied is 30 kilometer rondom `t Veld. Andere woonplaatsen zijn altijd bespreekbaar.

Bereikbaarheid

Iedere werkdag van 08:00 tot 20:00
Zaterdag en Zondag van 10:00 tot 20:00

Contact

Dreef 35, 1735 HM 't Veld
Mobiel: 0651629876
Email: info@topkraamzorg.nl

Aangesloten & Gecertificeerd